Overzicht storingen & onderhoud

Storingen

Film1 niet beschikbaar icm Entertainment HD

Storing Opgelost
Start: 20-03-2020, 09:04 • Einde: 20-03-2020, 15:18
Voor klanten met Canal Digitaal Entertainment HD zijn de Film1 kanalen op dit moment niet beschikbaar. Zij zijn bezig dit op te lossen en naar verwachting zal dit vandaag wel weer moeten werken.

Onderhoud

Onderhoud verbinding Glasvezel de Wolden

Onderhoud Gepland
Start: 29-03-2020, 00:00 • Einde: 29-03-2020, 06:00
Glasvezel de Wolden zal in de nacht van 29 maart aanstaande (zaterdag op zondag) onderhoud plegen aan de hoofdverbinding tussen Meppel en Koekange. Hierdoor zullen er geen diensten beschikbaar zijn tussen 0.00 uur en 6.00 uur. Dit geldt voor alle diensten, dus internet, telefoon en televisie. Wilt u bereikbaar blijven zorg dan dat uw mobiele telefoon ingeschakeld is. Na het onderhoud zullen alle diensten naar verwachting gewoon weer beschikbaar zijn.

Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.