Overzicht storingen & onderhoud

Storingen

Beilen - Stroomstoring

Storing Opgelost
Start: 20-02-2020, 09:00 • Einde: 20-02-2020, 11:00
Er is opnieuw een stroomstoring bij Enexis in een deel van Beilen. Hierdoor hebben een aantal woningen zelf geen stroom; het netwerk zelf werkt nog. Enexis verwacht deze storing opgelost te hebben rond 11:00 uur vandaag. Voor meer informatie, zie de website van Sterk Midden Drenthe.

Stroomstoring Beilen

Storing Opgelost
Start: 18-02-2020, 07:15 • Einde: 18-02-2020, 10:49
Enexis heeft een kabel doormidden gegraven ergens in Beilen, hierdoor zit half Beilen zonder stroom. Er zal een aggregaat worden aangesloten op de POP in Beilen. Aangezien de POP in Beilen een belangrijk station is voor het glasvezel in heel Midden-Drenthe hopen we dat dit lukt voordat de noodaccu’s in de POP leeg raken. Enexis verwacht rond 10uur de stroomvoorziening weer gerepareerd te hebben.

Mocht u nog geen diensten hebben, dan moet u de TV ontvanger en Fritzbox (router) even van de stroom halen en na 10 seconden weer aansluiten. Door de stroomstoring kan de apparatuur vastgelopen zijn.

Er komen ook enkele meldingen van extreem langzaam internet binnen, die het gevolg zouden kunnen zijn van deze stroomstoring. Hierdoor is TV kijken ook een probleem. Wij zijn op dit moment met Sterk Midden-Drenthe aan het kijken wat de oorzaak is en hoe we dit kunnen oplossen. We hebben hier nog geen indicatie van voor een oplossing.

Meer informatie website Sterk Midden-Drenthe.

Onderhoud

Op dit moment zijn er geen onderhoudsmeldingen.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.