Overzicht storingen & onderhoud

Storingen

23-11-2022 | Storing Noordoostpolder

Storing Opgelost
Start: 23-11-2022, 09:00 • Einde: 23-11-2022, 09:55
Op dit moment is er een stroomstoring in diverse wijkcentrales in de Noordoostpolder (Glasvezel voor NOP & FiberFlevo) waardoor u geen gebruik kunt maken van het internet, televisie en telefoon. Enexis is al bezig om het probleem te analyseren en op te lossen. We hebben nog geen indicatie wanneer de storing is opgelost.

Update 09:50. Er zijn noodgeneratoren ingezet waardoor er weer stroom is in de wijkcentrales. De diensten zouden weer terug moeten komen. Als dat nog niet het geval is dan adviseren wij om de stroom van de Fritz!Box modem af te halen, 2 minuten te wachten en dan de stroom weer op de Fritz!Box modem te zetten. De modem zal dan opnieuw opstarten en daarna zou het internet, televisie en telefoon weer moeten werken. De noodgeneratoren worden uitgezet nadat de stroomaanvoer door Enexis is hersteld.

Onderhoud

Op dit moment zijn er geen onderhoudsmeldingen.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.