Overzicht storingen & onderhoud

Storingen

Geen diensten in Diemen door glasvezelbreuk

Storing Opgelost
Start: 16-07-2020, 09:00 • Einde: 17-07-2020, 17:00
Als gevolg van graafwerkzaamheden is eerder vandaag de aanvoerglasvezel naar Diemen beschadigd. Klanten in Diemen zullen hierdoor op dit moment geen internet, TV of vaste telefonie hebben.
De herstelwerkzaamheden zijn direct vanochtend gestart. Er is helaas nog geen indicatie per wanneer het is opgelost. We zullen zo snel mogelijk een update plaatsen op deze pagina.
UPDATE - de meeste klanten hadden op donderdag de 16e eind van de middag weer diensten, voor een aantal waren vrijdag nog verdere acties nodig. Op dit moment zouden de diensten bij iedereen weer moeten werken. Heeft u nog problemen, bel dan onze klantenservice op 020 760 5040. Onze excuses voor alle overlast.

Onderhoud

Onderhoud Tuijtenhorn - 21 juli

Onderhoud Afgemeld
Start: 21-07-2020, 00:00 • Einde: 21-07-2020, 06:00
Op dinsdagochtend 21 juli 2020 tussen 00:00 en 06:00 uur wordt er onderhoud uitgevoerd aan de glasvezelverbinding naar Tuijtenhorn. Hierdoor zullen er tijdelijk geen diensten beschikbaar zijn. Uw internet, TV en vaste telefonie zal dus binnen deze periode voor een bepaalde periode niet werken. Wij adviseren u hierom uw mobiele telefoon bij de hand te houden om bereikbaar te blijven. Heeft u na dit onderhoud problemen met uw internet verbinding? Herstart dan eerst uw router. Helpt dit niet, neem dan contact op met onze klantenservice op 020 760 50 40.      

Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.