Thuisblijven...waarom? Kijk uw programma’s lekker terug, waar en wanneer u maar wilt.

Overal TV kijken

Overal TV kijken waar u dat wilt.

De technologie verandert de wereld. Een aantal jaar geleden was het ondenkbaar dat we vanaf een klein schermpje het 8 uur Journaal in de trein zitten te kijken. Met interactieve televisie wordt het ineens mogelijk om vanaf uw smartphone, tablet en laptop tv te kijken waar en wanneer u dat wilt. Fantastisch toch?
Stap daarom over op interactieve televisie van Fiber Nederland en profiteer van:

Replay TV

Video on Demand

Overal live TV kijken

Elektronische programmagids

Opnemen en pauzeren in de cloud

Opnames terugkijken via ieder apparaat

Live TV streamen via Google Chromecast (via Canal Digitaal)

Kijken zonder settop box via smart TV (via Canal Digitaal)

Ja, ook wij hebben een app gemaakt om overal TV te kunnen kijken.

Download de TV app.

Gratis en voor niks kunt u onze app downloaden om zo overal tv te kijken. Onze app is beschikbaar voor alle populaire smartphones en tablets. U kunt de app vinden in de Google Play Store of de Apple App Store. 
Canal Digitaal
   
Fiber Start TV
Maak uw leven nog gemakkelijker!
U gaat uzelf een groot plezier doen wanneer u kiest voor tv kijken op uw tablet. Het maakt niet meer uit waar u bent, televisie kijken kan overal waar u dat wilt. Met Canal Digitaal TV kijkt u haarscherpe televisie op uw tablet of smartphone en geniet u van live televisie met meer dan 80  zenders, Programma Gemist en On Demand. Klinkt niet gek toch? De voordelen ervaart u wanneer u nu kiest voor een All-in-One pakket of een Internet & TV pakket!
Goed, nog een keertje… Daarom is onze TV App nou zo handig.

TV kijken waar u maar wilt.

Bestaat er onenigheid over wat jullie gaan kijken vanavond? Of blijft u lekker een dag in bed liggen? Met de TV app kijkt u overal waar u maar wilt!

Opnemen met één druk op de knop.

Met de online televisiegids ziet u wat er de komende dagen op de buis komt en neemt u met één druk op de knop uw favoriete televisieprogramma op (alleen bij Canal Digitaal).

Bedien de Settop Box HD met uw smartphone of tablet.

Ligt de afstandsbediening niet binnen handbereik? Bedien de televisie heel eenvoudig via uw smartphone of tablet.

Deze vragen krijgen we vaak.

Kan ik het volledige zenderaanbod bekijken via de TV app?

Antwoord: We doen ons best om zoveel mogelijk zenders aan te bieden via de TV app. Tot nu toe lukt dat aardig, maar helaas kunnen wij nog niet alle zenders uitzenden. Voor het volledige overzicht van alle zenders die beschikbaar zijn, kunt u een kijkje nemen op de pagina zenderlijst.

Kan ik ook streamen naar de Google Chromecast?

Antwoord: Dit is mogelijk bij de All-in-One Basis en Extra pakketten. De Canal Digitaal TV app ondersteunt de Google Chromecast. Alle zenders, Video On Demand uitzendingen en opnames die beschikbaar zijn op de app, zijn ook te streamen naar de Chromecast.

Werkt de app op alle smartphones en tablets?

Antwoord: Wij doen ons best om zoveel mogelijk apparaten te ondersteunen. Voor een overzicht van alle apparaten adviseren wij om een kijkje te nemen op de Apple App Store of de Google Play Store. Downloaden en installeren kan altijd, ook zonder abonnement bij Fiber Nederland.

Kan ik ook buitenshuis gebruik maken van de Fiber TV app?

Antwoord: Jazeker! Onze TV app werkt overal in Nederland en in de EU. Of u nou thuis zit, bij de buren of elders in de EU. Het enige wat u nodig heeft, is een internetverbinding. Niets meer, niets minder.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.