Zes extra sportzenders.
Ziggo Sport Totaal.

Ziggo Sport Totaal

ziggo-sport-totaal

De hele sportwereld op zes kanalen

Juichen voor een doelpunt van uw favoriete voetbalclub, de slotronde van wielrennen bekijken én Tiger Woods zien golfen, dat allemaal in één zondagmiddag. Met zes sportkanalen op uw tv, smartphone, tablet of computer mist u geen belangrijke sportmomenten meer, neem dat maar van ons aan.

De Champions League van dichtbij

Of het nu om de halve finale FC Barcelona – Manchester United FC of om de kwalificatieronde Lech Poznań – Basel gaat. Met Ziggo Sport Totaal bepaalt u zelf welke Champions League wedstrijd of samenvatting er op TV komt. Beleef het van dichtbij, iedere ronde en elke minuut.

Meer dan 20 tennistoernooien live

Roger Federer, Serena Williams – hét beste mannen- en vrouwentennis binnen handbereik. Met meer dan 20 tennistoernooien – van Davis Cup tot het prestigieuze ABN Amro WTT in Rotterdam – hoeft u live niets meer te missen.

En nog veel meer sporten

Noemt u uzelf een sportliefhebber en wilt u ook de Formule 1, NASCAR en IndyCar voor geen goud missen? Bereidt u dan maar voor op méér. De finals van NBA Basketbal, Atletiekwedstrijden tijdens de Diamond League én uitverkochte rugbywedstrijden live meepakken? Juist, dat is Ziggo Sport Totaal!

Elke minuut uit de sportwereld – van topvoetbal, wielrennen, golf, basketbal, tennis tot autosport.

Met Ziggo Sport Totaal op uw beeldscherm komt u als sportliefhebber niets tekort. Verschillende sporten LIVE binnen handbereik en dat op zes kanalen. Dat wilt u als sportliefhebber toch ook?

 • Waarom FiberNL

  Wij leveren diensten voor een eerlijke prijs.

  Wij omarmen technologische vooruitgang.

  Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk.

  Wij zijn de toekomst op het gebied van internet.

 • Zenders

  Ziggo Sport Select – kanaal 420

  Ziggo Sport Select is het eerste kanaal van Ziggo Sport met daarop alle grote live wedstrijden. De focus ligt op live voebal, maar daarnaast kan er gekeken worden naar tennis, basketbal, golf, Formule 1 en MotoGP.


  Ziggo Sport Voetbal – kanaal 421

  Ziggo Sport Voetbal toont 24 uur per dag, 7 dagen in de week wedstrijden uit de beste Europese competities.


  Ziggo Sport Golf – kanaal 422

  Ziggo Sport Golf zendt 24 uur per dag, 7 dagen in de week golf uit van het hoogste niveau.


  Ziggo Sport Racing – kanaal 423

  Naast de GP2 en GP3 zijn ook alle races uit het Europees Formule 3-kampioenschap, de DTM, de Porsche Super Cup, de NASCAR Sprint Cup Series, de IndyCar-series en het World Rallycross Championship (WRX) live met Nederlands commentaar te volgen.


  Ziggo Sport Docu – kanaal 424

  Ziggo Sport Extra1 is één van de extra kanalen van Ziggo Sport. Zijn er meerdere belangrijke live sport evenementen op hetzelfde moment? Dan zorgt Ziggo Sport Extra er voor dat u alles kan zien.


  Ziggo Sport Extra – kanaal 425

  Ziggo Sport 1 Extra2 is één van de extra kanalen van Ziggo Sport. Zijn er meerdere belangrijke live sport evenementen op hetzelfde moment? Dan zorgt Ziggo Sport Extra er voor dat u alles kan zien.


 • Veelgestelde Vragen

  Hoe kan ik Ziggo Sport Totaal bestellen?

  Ziggo Sport Totaal bij Fiber Nederland bestellen? Wanneer u over een TV Start of Basis van Fiber Nederland beschikt, kunt u Ziggo Sport Totaal los bij uw TV-pakket bestellen. Makkelijk hé?

  Kan ik Ziggo Sport Totaal op al mijn TV’s bekijken?

  Vanaf iedere TV waar u onze digitale Settop box HD op hebt aangesloten, kunt u Ziggo Sport Totaal kijken. Dit betekent live alle sportwedstrijden vanuit uw woonkamer, keuken of slaapkamer kijken. Geweldig toch?

  Hoe kan ik Ziggo Sport Totaal opzeggen?

  U blijft de baas. En daarom kunt u Ziggo Sport Totaal opzeggen wanneer u dat wilt. Neem contact op met onze klantenservice door een email te sturen en wij zetten uw pakket stop.

Televisie opties

ESPN Compleet
Gratis

Met ESPN Compleet kijkt u altijd de beste wedstrijden uit de Nederlandse competities en beker. Ieder competitie weekend ziet u minimaal 5 live wedstrijden en altijd alle samenvattingen en goals.

Altijd gratis bij All-in One Basis of All-in One Extra

Film1
Inbegrepen

Met Film1 ziet u de nieuwste blockbusters en de beste Nederlandse films op 4 reclamevrije themakanalen en via de mediatheek on demand.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.