Nog een Settopbox
nodig? Okee, gaan
we regelen.

Extra Settop Box

settopbox

TV kijken in HD-kwaliteit

Met de HD Settop Box wordt TV kijken pas echt een feest. Naast haarscherpe beelden, haalt u met slimme apps en extra zenderpakketten het maximale uit uw interactieve televisie, dat is wel zeker.

Elektronische Programmagids

Met de elektronische programmagids (EPG) bent u altijd op de hoogte van wat zich op televisie afspeelt. In één oogopslag ziet u wanneer, welke tv-programma’s uitgezonden worden. Daarnaast kunt u met één druk op de knop programma’s selecteren die u graag wilt opnemen.

Video On Demand

Niets bijzonders op televisie? Dan biedt Video On Demand de uitkomt. Met deze toepassing heeft u toegang tot de beste series en de allernieuwste films. Deze dienst wordt geleverd door het welbekende MovieMAX.

Replay TV

Met Replay TV hoeft u niet thuis te blijven voor uw favoriete programma, serie of film. De applicatie van Uitzending Gemist biedt de mogelijkheid om een gemiste uitzending tot 7 dagen geleden terug te kijken. Is dat even mazzel!

Interactieve televisie op meerdere televisies in huis ontvangen? Dat kan met ’n extra settop box.

Naast de eerste interactieve tv-ontvanger, die u van ons gratis in bruikleen ontvangt, kunt u tot 4 extra settop boxen erbij huren. Bestel extra settop boxen en bouw uw huis om in een digitaal gebouw waar de meest waanzinnige dingen op meerdere tv’s mogelijk zijn.

 • Waarom FiberNL

  Wij leveren diensten voor een eerlijke prijs.

  Wij omarmen technologische vooruitgang.

  Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk.

  Wij zijn de toekomst op het gebied van internet.

 • Specificaties

  • Haarscherpe HDTV-weergave
  • Surroundgeluid: Dolby AC-3 (Dolby Digital Plus)
  • Uitgebreide EPG (elektronische programmagids)
  • Films en series On Demand beschikbaar
  • Kijk gemiste programma’s terug met Replay TV
 • Veelgestelde Vragen

  Kan ik mijn extra zenderpakketten ook bekijken?

  Ja, op alle Settop Boxen HD kunt u uw extra televisiediensten gebruiken. U kunt dus alle zenders, die u heeft, bekijken en ook eventuele opnames afspelen en pauzeren.

  Wat is de contractduur voor de extra Settop box?

  U kunt een extra Settop Box HD maandelijks opzeggen.

  Kan ik mijn televisieabonnement veranderen?

  Dit kan. Wilt u uw pakket wijzigen van Start TV naar Basis HD of Entertainment HD TV? Dan kunt u een email sturen naar onze klantenservice. We regelen het voor u.

  Wat is HDTV?

  HDTV, ook wel HD, staat voor High Definition Televisie. HDTV is tot 5 keer scherper dan gewone televisie, scherper dan standaard digitale televisie en bijna 2 keer scherper dan een DVD. Wij leveren TV in HD-kwaliteit met de Settop Box HD.

  Hoeveel Settop Boxen HD kan ik aansluiten?

  Voor glasvezelverbindingen hebben we voor kwaliteitsredenen een maximum van 3 Settop Boxen HD die u tegelijk kunt gebruiken.

Televisie opties

ESPN Compleet
Gratis

Met ESPN Compleet kijkt u altijd de beste wedstrijden uit de Nederlandse competities en beker. Ieder competitie weekend ziet u minimaal 5 live wedstrijden en altijd alle samenvattingen en goals.

Altijd gratis bij All-in One Basis of All-in One Extra

Ziggo Sport Totaal
€ 13,95 p/mnd

Met Ziggo Sport Totaal mist u nooit meer een belangrijke sportevenement. U ziet wedstrijden, samenvattingen en al het sportnieuws op maar liefst zes Ziggo Sport kanalen.

Film1
Inbegrepen

Met Film1 ziet u de nieuwste blockbusters en de beste Nederlandse films op 4 reclamevrije themakanalen en via de mediatheek on demand.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.