Seizoenskaart FOX Sports Korting 45%

Bestel uw Eredivisie Seizoenskaart en zit het hele seizoen op de eerste rij!

Een echte voetbal fan? Bestel vóór 1 augustus de Seizoenskaart bij FOX Sports en mis geen minuut van het komende voetbalseizoen. Deze zomer begint fantastisch en zit boordevol mooie sportmomenten.

Meer weten over FOX Sports?
Seizoenskaart FOX Sports Korting 45%

Hoe bestelt u uw Seizoenskaart?

Even invullen en klaar.

Wat zijn de voordelen van een FOX Sports Seizoenskaart?

 • Seizoenskaart ESPN Eredivisie: 1 jaar voor €50,00 (normaal € 90,00)
 • Seizoenskaart Plus FOX Sports Compleet: 1 jaar voor €100,00 (normaal € 180,00)
 • Mis geen wedstrijd meer, ook kijken op uw smartphone, laptop of tablet.
 • Naast voetbal ook tennis, UFC, American Football, honkbal en meer.
 • Betaal 1 jaar vooruit en bespaar tot wel € 80,00 per jaar. Zo geniet u zorgeloos!

U kunt kiezen uit Seizoenskaart ESPN Eredivisie of Seizoenskaart Plus FOX Sports Compleet.

Vul het formulier hiernaast in en we gaan uw Seizoenskaart klaar maken voor gebruik.

Fox Sports Seizoenskaart

Ja, ik wil een Seizoenskaart van FOX Sports!

*Deze velden zijn verplicht

Actievoorwaarden Seizoenskaart ’17-‘18 Fox Sports

 1. Deze Actievoorwaarden gelden voor de door Fiber Nederland B.V. (hierna: Fiber NL) georganiseerde “Fox Sports Seizoenskaart ’17-‘18” actie. De actie houdt in dat indien u klant bent bij Fiber NL, u 1 jaar Fox Sports Eredivisie voor € 50,00 eenmalig betaalt voor de zgn. Seizoenskaart ’17-‘18, of 1 jaar het Fox Sports Compleet pakket voor € 100,00 eenmalig betaalt voor de zgn. Seizoenskaart ’17-’18 Plus (hierna: Cadeau).
 2. De actie loopt vanaf 1 juli 2017 tot en met 31 juli 2017. De actie is uitsluitend bestemd voor bestaande klanten van Fiber NL en kan alleen worden gebruikt indien er een pakket van Fiber NL actief is met een interactieve televisiedienst (zoals All-in One of internet & TV).
 3. Klanten die reeds over een Fox Sports Eredivisie of Fox Sports Compleet pakket van Fiber NL beschikken zijn uitgesloten van deze actie. Maar kunnen wel van de actie gebruikmaken indien de huidige hoofdovereenkomst vernieuwd wordt met een looptijd van tenminste 1 jaar.
 4. Fiber NL zal, indien er reeds interactieve televisie van Fiber NL actief is op het leveradres, het Cadeau binnen 5 werkdagen na aanvraag. Het is niet mogelijk om het Cadeau op een later tijdstip te activeren. Indien er nog geen interactieve televisie van Fiber NL actief is op het leveradres, zal het Cadeau worden geactiveerd op het moment van activering van de interactieve televisiedienst. Het Cadeau geldt voor 12 aansluitende maanden. Bij voortijdige beëindiging van het hoofdabonnement is geen restitutie van de maanden dat het Cadeau nog doorloopt mogelijk.
 5. Na afloop van het jaar zal het Fox Sports abonnement worden omgezet in een maandabonnement, tegen het geldende maandtarief van resp. € 7,50 voor Fox Sports Eredivisie en € 15,00 voor Fox Sports Compleet.
 6. Het Cadeau is niet inwisselbaar voor een ander Cadeau of contanten.
 7. Fiber NL spant zich in om voldoende Cadeaus beschikbaar te hebben. In geval van het vermoeden van fraude of indien enig andere verplichting uit hoofde van de Overeenkomst(en) met Fiber NL (zoals wanbetaling) niet wordt nagekomen, heeft Fiber NL het recht het Cadeau niet te leveren.
 8. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, tenzij anders aangegeven.
 9. Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van Fiber NL van toepassing.

Kijk naar sport waar u wilt.

Kijk via de app gratis in heel
Nederland naar uw
FOX Sports zenders.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.