Kaspersky Logo

Kaspersky Total Security.
Superveilig op internet.

Internet in the Netherlands.

Which options do you have?

Een veilig gevoel! Kaspersky Total Security – Multi-Device 2017 biedt de optimale beveiliging voor uw computer, tablet en telefoon.

  • Beheer de beveiliging van al uw apparaten vanuit één account.
  • Realtime bescherming tegen internetdreigingen.
  • Veilig bankieren en online winkelen.
  • Wachtwoordbeheer voor uw online accounts.
  • Kinderen veilig en verantwoord online.
  • Bescherming van identiteit en privacy.
*De eerste gratis maand is van toepassing op de pakketten voor 3 en 5 apparaten.

Waarom is Kaspersky beter

dan gratis anti-virus software?

  Kaspersky Total Security 2017 Gratis anti-virus software
Anti virus beveiling
Anti spam beveiling
Procative Detective van nieuwe malware
Automatische software updates voor extra beveiling
Anti-Phishing beschermt je persoonlijke informatie
Anti-Blocker verhelpt blokkades op je pc door trojans
Safe Money beveiligt je online financiële transacties
Two Way Firewall blokkeert aanvallen van hackers
Kinderen veilig en verantwoord online met ouderlijk toezicht
AndroidTM Beveiliging voor tablets en smartphones
Bescherming van je Mac-apparaten
Wachtwoord Beheer beveiligt al je online accounts
Geplande automatische back-ups van je digitale bestanden
Bekijk pakket
Check uw adres
Bekijk pakket
Check uw adres
Bekijk pakket
Check uw adres

Kaspersky Total Security is geschikt voor apparaten van:

Logos

Hoe kan ik Kaspersky Total Security bestellen?

Wanneer u nog geen klant bent kunt u Kaspersky tijdens het bestelproces toevoegen aan uw bestelling. Als u al klant bent van Fiber dan kunt u via MyFiber de dienst aanvragen. Ga na het inloggen naar “Klantenservice” en vul hier het formulier in met uw wens.

Krijg ik na mijn bestelling een CD-rom thuis gestuurd?

Nee, uw bestelling verloopt volledig online. Na de aanvraag ontvangt u een e-mail met hierin een instructie. In de mail bevindt zich een downloadlink waarmee u uw pakket kunt downloaden en een unieke code die u kunt gebruiken tijdens de installatie.

Kan ik Kaspersky Total Security op meerdere apparaten installeren?

U kunt 1 licentie op 1 apparaat gebruiken. De licentie is te installeren op een computer, smartphone of tablet en geschikt voor Windows, iOS en Android.

Hoe kan ik Kaspersky Total Security stop zetten?

Op ieder moment kunt u Kaspersky Total Security stop zetten. Neem contact op met de klantenservice en wij regelen het voor u. Ook kunt u het zelf via MyFiber maandelijks opzeggen.

Computer virus

Een computervirus (in het dagelijks taalgebruik wordt meestal kortweg over virus gesproken) is een vorm van schadelijke software (malware). Het is een computerprogramma dat zich in een bestand kan nestelen, bijvoorbeeld in bestanden van een besturingssysteem. Computervirussen worden als schadelijk beschouwd omdat ze schijfruimte en computertijd in beslag nemen van de besmette computers. In ernstige gevallen kunnen virussen binnenin de computer schade aanrichten, bijvoorbeeld het wissen en verspreiden van gevoelige gegevens. In zeer ernstige gevallen kan de gebruiker zelfs de totale controle over de computer verliezen.

Malware

Malware is elke software die gebruikt wordt om computersystemen te verstoren, gevoelige informatie te verzamelen of toegang te krijgen tot private computersystemen. Het woord is een samentrekking van het Engelse malicious software (kwaadaardige software, soms schadelijke software). Malware veronderstelt kwade opzet.

Phishing

Phishing is een vorm van internetfraude. Het bestaat uit het oplichten van mensen door ze te lokken naar een valse (bank)website, die een kopie is van de echte website, om ze daar – nietsvermoedend – te laten inloggen met hun inlognaam en wachtwoordof hun creditcardnummer. Hierdoor krijgt de fraudeur de beschikking over deze gegevens met alle gevolgen van dien. De fraudeur doet zich hierbij voor als een vertrouwde instantie, zoals een bank. De meeste vormen van phishing gebeuren via e-mail. De slachtoffers worden hierbij met een e-mail naar deze valse website gelokt. De mail bevat een link naar de (valse) website met het verzoek om zogenaamd “de inloggegevens te controleren”.

Trojans

Trojans zit in een programma dat door de gebruiker wordt geïnstalleerd. Deze functie kan toegang tot de geïnfecteerde computer verschaffen aan kwaadwillenden en zo schade toebrengen aan de computergegevens of de privacy van de gebruiker. worden vaak verstuurd als bijlage bij een e-mail, of vermomd als liefdesbrief of pornografisch materiaal, maar ze kunnen ook via chatprogramma’s worden verspreid of verstopt zitten in programma’s die gedownload worden van een website.

Firewall

Een firewall is een systeem dat de middelen van een netwerk of computer kan beschermen tegen misbruik van buitenaf.

Spam

Spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten en is ook bekend als Unsolicited Commercial E-mail en Unsolicited Bulk E-mail. Onder deze term vallen ongewenste e-mails en reclameboodschappen op websites (onder andere fora). Spam is moeilijk te definiëren. Niet ieder initiatief van een persoon of organisatie om contact te leggen is spam. Spam onderscheidt zich van andere vormen van commerciële communicatie, omdat een bericht wordt gestuurd aan een groep die veel groter is dan de potentiële doelgroep. Omdat deze afbakening te maken heeft met de proporties, zou je verwachten dat het moeilijk is om te bepalen of een bericht spam is. Vanwege de enorme schaal waarop spammers opereren is het in de meeste gevallen echter zeer duidelijk.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.