TV Start. In
basis al heel
compleet.

TV Start Pakket

zenderpakketten-start

Haal meer uit uw TV

Bij Fiber Nederland vinden wij dat u recht heeft op méér. Daarom geven wij u, naast 38 nationale en regionale tv- en radiozenders, ook toegang tot video on demand, programma gemist en de elektronische tv gids.

TV kijken waar en wanneer u dat wilt

Download de Fiber TV app voor iOS of Android en live TV kijken via tablet, smartphone of pc is een droom die uitkomt. Tijd voor een bakje koffie? Bij Fiber Nederland houdt u de touwtjes in handen en kunt u live TV programma’s ieder moment pauzeren, en later verder kijken.

Live TV Streamen

Is er niets bijzonders op TV? Met een Google Chromecast is uw smartphone, tablet of laptop dé afstandsbediening. Zo kunt u onbeperkt YouTube video’s bekijken of NETFLIX series afspelen op uw televisie.

TV Start pakket, een goede keus.

Duikt u met de keuze voor interactieve televisie een nieuwe wereld in? Dan is het TV Start Pakket wellicht een geschikt tv-pakket om mee te starten.

Ieder moment van de dag heeft u toegang tot 36 nationale en regionale TV- en radiozenders, van waanzinnige kwaliteit. En dat is niet het enige. Het TV Start Pakket geeftu namelijk de mogelijkheid om 12 tv-zenders in HD te kijken. Dan gaat u pas echt genieten.

 • Waarom FiberNL

  Wij leveren diensten voor een eerlijke prijs.

  Wij omarmen technologische vooruitgang.

  Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk.

  Wij zijn de toekomst op het gebied van internet.

 • Zenders

 • Veelgestelde Vragen

  Hoe kan ik het TV Start Pakket bestellen?

  Bij Fiber Nederland houden we het graag eenvoudig. Daarom ontvangt u het TV Start Pakket automatisch wanneer u een abonnement (Alles-in-1 pakket of het Internet + TV Pakket) bestelt.

  Is het TV Start Pakket op al mijn TV’s beschikbaar?

  Op elke aangesloten TV (max. 3), waar een Settop box HD op aangesloten is, kunt u de zenders uit het TV Start Pakket bekijken.

  Is opnemen met het TV Start Pakket mogelijk?

  Nee, dit is niet mogelijk. Hier zal u een speciaal opnamepakket, die wij aanbieden, voor moeten aanschaffen.

  Is pauzeren van live TV Programma’s mogelijk?

  Ja, dit is mogelijk. Met de afstandsbediening kunt u programma’s eenvoudig pauzeren, afspelen en terugspoelen. Perfect voor wanneer u trek heeft in een bakje koffie!

  Is het apparatuur voor het TV Start Pakket gratis?

  Bij Fiber Nederland ontvangt u de Settop Box HD en alle andere apparatuur gratis in bruikleen. Het enige wat wij hier voor vragen is een borg van 49 euro. Kijkt u televisie op meerdere televisies? Dan is het huren of kopen van een extra TV Settop box HD een goede optie.

  Uit welke extra zenderpakketten kan ik kiezen?

  Het TV Start Pakket kunt u uitbreiden met TV Basis of het Digitaal Plus pakket. Met deze pakketten krijgt u nog meer TV zenders. Ook premium zenders zoals Fox Sports zijn tegen extra betaling beschikbaar.

  Hoe en waar kan ik het TV Start Pakket opzeggen?

  Het kan natuurlijk voorkomen dat u het TV Start pakket wilt opzeggen. Na de eerste contacttijd kunt u het TV Start Pakket op elk gewenst moment opzeggen via de klantenservice. U stapt dan over op een Internet Only of een Internet + Bellen pakket.

Televisie opties

ESPN Compleet
Gratis

Met ESPN Compleet kijkt u altijd de beste wedstrijden uit de Nederlandse competities en beker. Ieder competitie weekend ziet u minimaal 5 live wedstrijden en altijd alle samenvattingen en goals.

Altijd gratis bij All-in One Basis of All-in One Extra

Ziggo Sport Totaal
€ 13,95 p/mnd

Met Ziggo Sport Totaal mist u nooit meer een belangrijke sportevenement. U ziet wedstrijden, samenvattingen en al het sportnieuws op maar liefst zes Ziggo Sport kanalen.

Film1
Inbegrepen

Met Film1 ziet u de nieuwste blockbusters en de beste Nederlandse films op 4 reclamevrije themakanalen en via de mediatheek on demand.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.