Kwam het even niet uit?
Video on Demand
is dé oplossing.

Duizenden films en series on demand.

TV kijken waar u dat wilt.
Met Canal Digitaal Films zijn er duizenden films en series binnen handbereik. Via uw Settop box, smartphone, tablet, SmartTV of PC kunt u toegang krijgen tot een uitgebreide mediatheek. Met video on demand hoeft u zich nooit meer te vervelen en het mooie is dat het standaard in onze TV pakketten zit.  
Favoriete programma gemist? Geen punt.
Een sportavondje of moest u overwerken en daardoor uw favoriete tv-programma moeten missen? Dan komt Replay TV als geroepen. Via Replay TV kunt u Nederlandse TV programma’s van de afgelopen zeven dagen terugkijken. Makkelijk toch?
Hoe werkt Replay TV?

Via de programmagids, kunt u ‘teruggaan’ tot 7 dagen. Of u gaat via het TV menu naar Replay TV.

In het menu kunt u zien welke programma’s beschikbaar zijn.

Selecteer één van deze programma’s en de TV start gelijk met het afspelen van uw favoriete tv-programma.

Kijken wanneer u het uitkomt. Dat is fijn!

Tot 7 dagen programma’s gratis terugkijken.
Als u interactieve televisie in uw abonnement heeft kunt alle programma’s van de top 10 Nederlandse zenders zoals NPO, RTL en SBS tot 7 dagen geleden. Dit is helemaal gratis.
Direct programma’s terugkijken.
U bent al gewend om via de elektronische programmagids programma’s te zien of een week vooruit te kijken om programma’s te selecteren om op te nemen. Nu kunt u ook 7 dagen terugkijken via de programmagids. Maar ook via het Replay TV menu op uw Settop Box HD. Overigens kunt u als u net te laat bent ingeschakeld met Begin Gemist midden in een uitzending weer terug naar het begin van het programma.
Interactieve televisie en Replay TV.
Interactieve televisie en Replay TV horen bij elkaar. Het woord ‘interactief’ zegt het al u hoeft niet alleen af te wachten wat er op u af komt, maar u kunt zelf bepalen wat en wanneer u kijkt. Interactieve televisie is mogelijk via de Settop Box HD (digitale TV ontvanger), die u met een HDMI kabel aan uw TV koppelt. Met Video on Demand en Replay TV hoeft u zich nooit meer te vervelen en het mooie is dat het standaard in al onze TV pakketten zit.

Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.