Hallo Megen!
Tijd voor glasvezel.


Beoordelingen

Driebergen-Rijsenburg   

"Bij Fiber Nederland word je serieus genomen. Ik had wat problemen tijdens de installatie en dus besloot ik contact op te nemen met de klantenservice. Zij stonden mij netjes ter woord en de mevrouw van de klantenservice legde stap voor stap uit wat ik moest doen. Dat werkte erg prettig. Tot nu toe ben ik blij met de geleverde diensten door Fiber."

Heesch   

"Ik kreeg altijd de trillingen over mijn lijf wanneer internetproviders het gespreksonderwerp op bijvoorbeeld een verjaardag werden. Ik had gewoon nog nooit een internetprovider gehad die begreep wat het woord service inhoud. Met Fiber lijk ik eindelijk een provider in huis te hebben die duidelijke visie op service heeft. De klantenservice staat me netjes te woord, neemt de tijd en daarnaast worden de afspraken (zoals internetsnelheid etc.) nagekomen. Dat is nog eens prettig samenwerken. Ik juich nog niet te vroeg,

...more
Pieter    Heesch   

"Ik kreeg altijd de trillingen over mijn lijf wanneer internetproviders het gespreksonderwerp op bijvoorbeeld een verjaardag werden. Ik had gewoon nog nooit een internetprovider gehad die begreep wat het woord service inhoud. Met Fiber lijk ik eindelijk een provider in huis te hebben die duidelijke visie op service heeft. De klantenservice staat me netjes te woord, neemt de tijd en daarnaast worden de afspraken (zoals internetsnelheid etc.) nagekomen. Dat is nog eens prettig samenwerken. Ik juich nog niet te vroeg, en daarom geef ik 4 sterren."


Tijd voor een nieuw snel internet abonnement in Megen

In Megen kan er nu over worden gestapt naar een nieuwe internet provider. Er is een ruime keuze, maar waar gaat uw voorkeur naar uit? Het kan zijn dat u alleen snel internet wilt, maar toch ook voor een vaste en lage prijs? U kunt nu denken aan Fiber NL en dan kunt u ook de beschikbaarheid in Megen checken. Per adres kan het namelijk verschillen dus even gebruik maken van de postcode check voor het aanbod in Megen.

Alles in een aanbod in Megen de moeite waard

Als u in Megen wilt genieten van alle voordelen van Fiber NL, dan kunt u nu de postcode check doen. U kunt bij ons snel een internet abonnement afsluiten, zonder gedoe overstappen is echt mogelijk. Bekijk hieronder ons aanbod en als u vragen heeft dan kunt u onze klantenservice contacteren.

 • Alles in één nu met deze voordelen

  • Goedkoper bellen, interactieve TV en supersnel internet.
  • Geen aansluitkosten, alle apparatuur gratis.
  • Snelheids-, Glasvezel- én Installatie Garantie.
  • Extra’s: gratis FOX Sports Eredivisie 1, dubbele snelheid en veel HD.
  Vergelijk onze alles-in-1 pakketten

 • Internet
  • Snelheden van 50 Mb/s tot wel 1000 Mb/s
  • Altijd net zo snel up- als downloaden
  • Gegarandeerde snelheden via glasvezel
  live_tv
  Televisie
  • ca. 40 haarscherpe TV zenders in HD
  • Kijk TV op uw PC, tablet & smartphone
  • Mogelijkheden voor extra zenders/opties

  Telefonie
  • Tot 30% goedkoper bellen naar alle nrs.
  • Gratis onderling bellen & klantenservice
  • Gratis nummerbehoud & voicemail
  image tv glasvezel

Zo. Dat is wat we doen.

We hebben ook onze voordelen op een rijtje gezet.

Stel uw pakket samen

Altijd onze vaste lage prijs garantie.

Wij geloven in een lange termijnrelatie. Bij die lange termijnrelatie hoort een eerlijke en goede prijs. Voor nu, maar ook voor in de toekomst. Bij ons zult u dus geen jaarlijkse prijsverhoging krijgen zoals u dat wellicht kent van de grote partijen.

Goede service. We zijn één en al oor.

U verwacht van ons een goed product met goedwerkende diensten. Dat krijgt u dus ook van ons. Mocht er toch wat mis zijn bel onze klantenservice en we lossen het voor u op!.

Optimaal genieten van TV en online TV.

U kiest hoe u tv wilt kijken. We hebben verschillende televisiepakketten waarmee u zelf kiest hoeveel zenders u beschikbaar wilt hebben en hoeveel u hiervoor kwijt wilt zijn.

Daarnaast kijkt u ook via de Fiber TV App op uw smartphone, laptop of tablet naar uw beschikbare zenders op opnames.

Gratis bellen naar andere klanten.

Bellen is al duur genoeg en daar willen wij graag verandering in brengen. Naast dat wij al een van de goedkoopste tarieven hanteren voor bellen naar vast en mobiel, kunt u ook nog eens geheel gratis bellen naar andere klanten. Ook onze klantenservice en uw voicemail kunt u kosteloos raadplegen. Da’s fijn!

Alles zelf in de hand zonder extra kosten.

Bij ons krijgt u geen onnodige e-mailadressen, dure muziekdiensten of andere kabelabonnementen waar u geen gebruik van maakt. Bent u een maandje op vakantie? Zet uw extra bel- en televisie opties aan en uit, wanneer u dat wilt.

Glasvezel snelheidsgarantie.

Heeft u de beschikking over glasvezel? En kiest u ook voor glasvezel internet? Dan krijgt u bij ons een snelheidsgarantie. Zo weet u zeker dat u de snelheid waar u voor betaald ook daadwerkelijk krijgt.

De beste Wifi Router!

Onze abonnees krijgen de Fritz!box, de door de consumentbond als beste geteste Wifi routers van dit moment.

Opnemen “in de cloud”.

Het grote voordeel van opnemen in the cloud is dat opgenomen programma’s op alle andere Settop boxen en via de Fiber App teruggekeken kunnen worden op bijvoorbeeld een tablet of smartphone. Heeft u beneden in de woonkamer een programma opgenomen en wilt u dit later in uw televisie op uw slaapkamer terugkijken, dan kan dat gewoon!

100% installatiegarantie.

Alles valt of staat natuurlijk met het goed installeren van uw diensten. U heeft hierin de keuze om dit direct door onze monteurs te laten doen of om het zelf te installeren. Kiest u voor de zelf installeren, dan dan krijgt u van ons de installatiegarantie. Hierbij zullen we u volledig ondersteunen. Als u er niet uitkomt. Heeft u alles goed gedaan en werkt het dan nog niet? Dan sturen wij uiteraard kosteloos een monteur bij u langs om het alsnog in orde te maken. Daarmee heeft u de garantie dat de installatie altijd lukt.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.