Supersnel glasvezel internet van Fiber NL

Zo ziet het er nu uit

Tijden en behoeftes veranderen. Tegenwoordig hebben veel huishoudens twee televisies, een tablet, een laptop, een online spelcomputer en meerdere smartphones. Dankzij de glasvezel van Fiber Nederland kan iedereen in het gezin tegelijkertijd supersnel internetten.

Bekijk onze pakketten >>
We internetten 400% meer dan in 2009.
Zo was het vroeger. Delen met de buurt.
En zo is het nu. Uw eigen glasvezelkabel.
Net zo snel up- als downloaden.
Gegarandeerde snelheid.
Meer Mb’s voor een lagere prijs.

Glasvezel is te gek. Supersnel, goedkoop en dus leuker.

Iedereen zegt dat glasvezel de toekomst is. Wij ook. Daarom vinden we dat het voor iedereen bereikbaar moet zijn. En voor diegenen die even op glasvezel moeten wachten; u kunt nu al gebruik maken van onze diensten en dan zetten we u straks gratis en zonder gedoe over.

Simpel toch?

glasvezel internet fiber nederland
Vroeger gebruikte u een koperdraad voor de telefoon en de kabel voor televisie. Met een beetje handigheid hebben ze de oude technieken geschikt gemaakt voor digitaal dataverkeer. Glasvezel is hier speciaal voor gemaakt. Het is zo snel, dat zelfs wetenschappers niet hebben kunnen uitrekenen hoe snel.

Tegenwoordig kunt u hele films downloaden, streaming alle muziek van de wereld luisteren, én dat met heel veel apparaten tegelijk. Glasvezel internet is de toekomst.

Door al die mogelijkheden die ons leven leuker en makkelijker maken, groeit het dataverkeer erg hard. En omdat de techniek hetzelfde blijft, wordt alles steeds een beetje langzamer. Zeker als u ook nog het netwerk met de hele buurt moet delen.

Glasvezel kan alles tegelijk: bellen, internetten, e-mailen, televisie kijken op verschillende televisies tegelijk, on demand en op de tablet – zonder verlies van snelheid.

Supersnel glasvezel internet van Fiber NL

Zo was de situatie in 2008.

De meeste huishoudens hadden één televisie en één computer. En we luisterden massaal naar Amy Winehouse, gewoon op cd.

Zo ziet het er nu uit

Tijden en behoeftes veranderen. Tegenwoordig hebben veel huishoudens twee televisies, een tablet, een laptop, een online spelcomputer en meerdere smartphones. Dankzij de glasvezel van Fiber Nederland kan iedereen in het gezin tegelijkertijd supersnel internetten.Bekijk onze pakketten >>


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.