Wie zijn wij?

De toekomst is iets om naar uit te kijken, dat zult u ons wel vaker horen zeggen. Technologie en menselijk verstand gaan steeds meer samen. Dat levert tijd op, en plezier. U hoeft niet meer op de fiets naar de bieb, niet meer op de kaart te kijken als u naar Parijs gaat en straks kunt u misschien op de Dam live en in 3D naar Nederland – Engeland kijken.

Wij vinden het leuk om al die technologie te omarmen, en om te kijken hoe we het leven leuker, gemakkelijker en interessanter kunnen maken. Eén van de technologieën is glasvezel, en dat gaat de wereld wel een beetje veranderen denken wij.

Fiber Nederland is de snelst groeiende, 100% Nederlandse onafhankelijke glasvezelprovider. We zijn geen onderdeel van een grote multinational, hebben geen anonieme buitenlandse investeerders, en doen niets anders dan ons de hele dag druk maken om u de snelste glasvezel voor de beste prijs te leveren.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.