Introductie

Op dit moment leveren wij op diverse glasvezelnetwerken een Alles-in-1 pakket via glasvezel. Dat doen we niet alleen onder de naam Stipte, maar ook onder de naam Fiber Nederland. Binnenkort gaan wij stoppen met het leveren van diensten onder de naam Stipte en zullen al onze klanten de diensten voortaan via Fiber Nederland geleverd krijgen.

Waarom verandert de naam?

Een groep Stipte klanten is vorig jaar overgenomen door XS Provider. XS Provider is ook het bedrijf achter de merken Fiber Nederland en HollandsGlas. Omdat de diensten van Stipte en Fiber Nederland bijna hetzelfde zijn, gaan we binnenkort de diensten leveren onder de naam Fiber Nederland omdat dit veel efficiënter is.

Wat gaat er veranderen?

Eigenlijk heel weinig. De facturen zullen voortaan een Fiber logo in plaats van een Stipte logo hebben, maar verder blijft zelfs de opmaak van de factuur precies hetzelfde.

Verder blijft ons rekeningnummer gelijk en wanneer er aan ons een incassomachtiging is afgegeven, zal ook de maandelijkse incasso van hetzelfde bankrekeningnummer af blijven komen. Het maandelijkse bedrag blijft ook precies hetzelfde. Hieronder kunt u zien hoe de factuur nu en straks uitziet.

De voordelen van Fiber NL

Bij Fiber leveren we standaard al onze internetabonnementen tot 1.000Mbps. U krijgt dus ook 1.000 Mbps als u over gaat van Stipte naar Fiber Nederland. Dat is het voordeel van Fiber Nederland. Voor de rest blijven al uw diensten hetzelfde, u hoeft niets aan te passen.

Per wanneer verandert de naam?

Dat zal per [DATUM] zijn.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met onze klantenservice op 020 760 50 40 of info@fiber.nl.

Voorbeelden van facturen

Aan de factuur verandert bijna niets, behalve het logo en de contactgegevens. Hieronder ziet u een voorbeeld van een Stipte factuur zoals deze er nu uitziet, en een Fiber NL factuur zoals deze er straks uitziet. LET OP! Dit zijn voorbeelden, dit is niet uw factuur.

Voorbeeld van de factuur bij Stipte   Voorbeeld van de factuur bij Fiber NL
 

Over het merk Stipte

Het merk Stipte wordt door een ander bedrijf voortgezet, dus u kunt dit merk nog wel tegenkomen op andere glasvezelnetwerken.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.