HD Basis.
Maar zeker
niet standaard.

HD pakket

hd-pakket

7 extra TV-zenders

Met het HD-pakket krijg u tevens 7 extra zenders in HD-kwaliteit tot u beschikking. Zo geniet u onder andere van Zen TV, Luxe TV en Fashion TV.

De HD beleving

Met High Definition (HDTV) haalt u het maximale uit uw interactieve televisie. Het beeldkwaliteit in HD is zo goed, dat een bezoek aan de bioscoop overbodig wordt. Ga voor HD-kwaliteit en maak van televisie kijken één grote belevenis!

Maandelijks opzegbaar

Betalen wanneer u geen gebruik maakt van het HD Pakket? Dat is bij Fiber Nederland niet nodig! U kunt het HD Pakket maandelijks aan- of uitzet regeling geldt overigens voor alle extra zenderpakketten. Zeg nou eerlijk, is dat niet handig?

TV kijken met extra veel HD.

Tijdens het kijken van een goede film, een spannend programma of een vrolijke show, wilt u natuurlijk genieten van FULL HD.

Met het HD pakket heeft u 5 extra HD zenders tot u beschikking. Genieten van de mooiste zenders in HD kwaliteit, dat wilt u toch ook?

 • Waarom FiberNL

  Wij leveren diensten voor een eerlijke prijs.

  Wij omarmen technologische vooruitgang.

  Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk.

  Wij zijn de toekomst op het gebied van internet.

 • Zenders

  Fashion TV HD

  (kanaal 2278)

  HD versie van Fashion TV

  Luxe TV HD

  (kanaal 2282)

  Luxe TV is een zender zie programma’s uitzendt over luxeproducten en gerelateerde zaken. Denk hierbij aan huisinrichting, sport, hotels, fashion, auto’s en juwelen.

  myZen.tv HD

  (kanaal 2296)

  Met myZen.tv kom je heerlijk tot jezelf. Op deze zender vind je een uitgebreide programmering met yoga-oefeningen, medietatieinstructies, ademhalingsoefeningen en ontspannende muziek.

  Stingray Brava HD

  (kanaal 2372)

  HD versie van Brava TV

 • Veelgestelde Vragen

  Hoe kan ik het HD pakket bestellen?

  Wie interactieve televisie bij Fiber Nederland afneemt (bijv. het TV Basis pakket) kan los een HD pakket er bij bestellen.

  Kan ik het HD pakket op al mijn TV’s bekijken?

  In totaal kunt u maximaal drie televisie aansluiten op het HD pakket. De enige vereiste is dat onze Settop box HD op de televisie is afgesloten.

  Hoe kan ik het HD pakket opzeggen?

  Bij Fiber Nederland kunt u het HD pakket via de klantenservice of ‘Myfiber’ opzeggen wanneer u dat wilt.

Televisie opties

Fox Sports Eredivisie
Gratis

Met Fox Sports Eredivisie kijkt u altijd de beste wedstrijden uit de Nederlandse competities en beker. Ieder competitie weekend ziet u minimaal 5 live wedstrijden en altijd alle samenvattingen en goals. Actie: Nu gratis bij een All-in-One of Internet&TV pakket

Ziggo Sport Totaal
€ 13,95 p/mnd

Met Ziggo Sport Totaal mist u nooit meer een belangrijke sportevenement. U ziet wedstrijden, samenvattingen en al het sportnieuws op maar liefst zes Ziggo Sport kanalen.

FOX Sports International
€ 9,95 p/mnd

Nog meer voetbal met FOX Sports International. Volg de Bundesliga, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB Pokal en de beste teams in de UEFA Europa League.

Film1
€ 15,00 p/mnd

Met Film1 ziet u de nieuwste blockbusters en de beste Nederlandse films op 5 reclamevrije themakanalen.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.