Opnemen in de
cloud is kinderspel.
Terugkijken ook.

Opnamepakket Plus

opnemen-plus

Mis nooit meer uw favoriete programma

U kunt niet voor ieder tv-programma een avondje thuisblijven, dat is heel begrijpelijk. Kies daarom voor het Opnamepakket Plus en neem uw favoriete tv-zenders op. Via de elektronische tv-gids geeft u aan welke programma’s u wilt opnemen om ze vervolgens terug te kijken wanneer u dat wilt.

Kijken en opnemen tegelijk

Onenigheid over wat er vanavond op televisie gekeken gaat worden? Dat is met het opnamepakket Plus verleden tijd. Terwijl uw kinderen naar hun favoriete serie kijken, wordt het tv-programma dat u graag had willen zien opgenomen. Wat een uitvinding.

Tot wel 6 zenders tegelijk opnemen

Het kan natuurlijk voorkomen dat al uw favoriete programma’s op hetzelfde tijdstip uitgezonden worden, of dat u simpelweg moeilijk een keuze kan maken. Met het Opnamepakket Plus is daar gelukkig een oplossing voor gevonden. Zo kunt u 6 zenders tegelijk opnemen en tot wel 200 uur opslaan in de cloud. Deze opnames kunt u 12 maanden lang op al uw Settop Box HD bekijken. Heerlijk toch die nieuwste technologie?

Overal waar u bent opnemen

Wil u een programma opnemen op afstand, bijvoorbeeld omdat u in de file staat of de trein vertraging heeft en u uw favoriete televisie programma niet wil missen? Dankzij onze digitale tv app voor smartphones en tablets is het mogelijk om de digitale recorder op afstand in te stellen.

Tv-programma’s bekijken wanneer dat uitkomt.

Bij Fiber Nederland vinden wij dat u zelf moet kunnen bepalen wanneer uw favoriete tv-programma afgespeeld wordt.

Met het Opnamepakket Plus kunt u tv-programma’s naar keuze opnemen en op een later tijdstip terugkijken. Is dat niet makkelijk?

 • Waarom FiberNL

  Wij leveren diensten voor een eerlijke prijs.

  Wij omarmen technologische vooruitgang.

  Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk.

  Wij zijn de toekomst op het gebied van internet.

 • Hoe werkt het opnemen?

  Hoe werkt het opnemen?

  Het opnemen werkt eenvoudig en snel. Via de elektronische Tv-gids kunt u selecteren welke programma’s u graag wilt opnemen. Dit doet u door op de knop ‘REC’ te klikken. De opgenomen tv-programma’s worden opgeslagen in de cloud. In verband met copyright rechten kunnen jammer genoeg niet alle tv-zenders opgenomen worden.

 • Veelgestelde Vragen

  Hoe kan ik het Opnamepakket Plus bestellen?

  Zodra u interactieve televisie bij ons afneemt kunt u het Opnamepakket Plus er eenvoudig los bij bestellen.

  Hoe kan ik het opnamepakket opzeggen?

  Wilt u het Opnamepakket Plus opzeggen? Via onze klantenservice of via ‘MyFiber’ kunt u het Opnamepakket Plus ieder moment opzeggen. Bij Fiber Nederland zijn we namelijk de moeilijkste niet.

  Kan ik alle zenders opnemen en pauzeren?

  In verband met auteursrechten is het niet altijd mogelijk om alle tv-programma’s op te nemen. Wel is het altijd mogelijk om televisieprogramma’slive te pauzeren.

Televisie opties

Fox Sports Eredivisie
Gratis

Met Fox Sports Eredivisie kijkt u altijd de beste wedstrijden uit de Nederlandse competities en beker. Ieder competitie weekend ziet u minimaal 5 live wedstrijden en altijd alle samenvattingen en goals.

Altijd gratis bij All-in One Basis of All-in One Extra

Ziggo Sport Totaal
€ 13,95 p/mnd

Met Ziggo Sport Totaal mist u nooit meer een belangrijke sportevenement. U ziet wedstrijden, samenvattingen en al het sportnieuws op maar liefst zes Ziggo Sport kanalen.

FOX Sports International
€ 9,95 p/mnd

Nog meer voetbal met FOX Sports International. Volg de Bundesliga, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB Pokal en de beste teams in de UEFA Europa League.

Film1
€ 15,00 p/mnd

Met Film1 ziet u de nieuwste blockbusters en de beste Nederlandse films op 4 reclamevrije themakanalen en via de mediatheek on demand.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.