Onze waarden

Ondernemend

Fiber Nederland is een Nederlandse onderneming en wordt gerund door ondernemers. Wij maken zelf onze keuzes, zijn zelf verantwoordelijk voor onze daden, en zelf verantwoordelijk voor ons succes. Spreek ons er maar op aan, als u een goed idee heeft, of als u vindt dat we iets niet goed doen.

Open

We willen graag een open bedrijf zijn. Dat is niet altijd makkelijk, maar als ondernemers zijn we dol op feedback, en zo lang die respectvol is, kunnen we wel tegen een stootje. Kom maar door met de goede ideeën, verbeteringstrajecten en klachten. Wij beloven u er serieus naar te zullen luisteren.

Onafhankelijk

Fiber Nederland is een 100% Nederlandse onafhankelijke glasvezelleverancier. Wij hoeven ons geen zorgen te maken om buitenlandse investeerders, zijn geen onderdeel van een groot internationaal bedrijf, en doen niets anders dan ons druk maken om u de snelste glasvezel voor de beste prijs te leveren.

Respectvol

Fiber Nederland is een dienstverlener. En dus willen we iedereen die met ons zaken wil doen, graag zo behandelen als we zelf behandeld willen worden: respectvol, persoonlijk en efficiënt. Wij vinden dat we de mogelijkheden van glasvezel moeten uitleggen doormiddel van persoonlijk contact. Daarom komen we graag bij u langs. En als er bij zo’n nieuwe en ingewikkelde techniek soms ergens iets mis gaat, zijn we altijd bij u in de buurt, beschikbaar aan de telefoon en e-mail. Wij zullen altijd onze best doen om de beste oplossing te vinden.

Verantwoordelijk

Glasvezel is een techniek van de toekomst. Eentje die nieuwe mogelijkheden biedt, en nieuwe contacten mogelijk maakt. Het is dan ook in ons eigen belang dat we zorgvuldig met de toekomst omgaan. Lees hier hoe we dat proberen te doen.

Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.