Verras uw partner met een weekendje weg.

Of misschien langer dan dat. Lekker eten en gratis slapen met keuze uit wel 1200 verschillende hotels in Nederland en ruim 25 andere landen. En dit zijn niet de minste hotels. Er zijn prachtige resorts te boeken aan de kust of luxe hotels in de bergen of in een stadscentrum.

Met de Fiber Nederland Hotel Voucher krijgt u 3 overnachtingen gratis en betaalt u alleen het ontbijt en diner. Heeft een Hotel Voucher van ons gekregen? Dan hopen we natuurlijk dat u voor Fiber Nederland kiest. Maar indien niet, dan even goede vrienden. Dan wensen wij u alvast een goede reis en veel plezier!

Dit moet u doen:
Activeer de Fiber Nederland Hotel Voucher d.m.v. het invoeren van uw unieke code. Op deze pagina vindt u alle informatie hoe het werkt.
Vanaf de datum van activatie is uw Hotel Voucher 12 maanden geldig.
Na activering ontvangt u vanuit Travelhotelcard.com een email met uitleg en uw unieke inloggegevens waarmee u toegang heeft tot de hotels;
Via deze pagina kunt u ook naar de pagina waar u vervolgens het hotel kunt uitkiezen en reserveren;
Voorwaarde voor het gratis overnachten is dat u ontbijt en diner nuttigt in het hotel op de dagen dat u daar verblijft.

Uw hotelvoucher activeren

Uw code is pas geldig na activatie. Daarna ontvangt u een e-mail met uw persoonlijke inlogcode/klantnummer. Hiermee kunt u eenvoudig inloggen, hotels zoeken en reserveren.

Uw hotel reserveren

Klik hier als u een hotel wilt uitkiezen en reserveren.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.